Universiteit Leiden

nl en

Training voor medewerkers

Training: Signalen van mentale problematiek: herkennen en handelen

Datum
woensdag 9 oktober 2024
Tijd
Bezoekadres
Studentencentrum Plexus
Kaiserstraat 25
2311 GN Leiden
Zaal
Spectrumzaal

Praktische informatie

In deze training, verzorgd door GGZ Rivierduinen, leer je op een laagdrempelige manier meer over mentale problematiek. De training duurt 4 uur. In dit dagdeel nemen we je mee in het leren signaleren van mentale problematiek en vervolgens gaan we in op het handelen. Hoe ga je het gesprek hierover aan? Wat doe of zeg je juist wel? En wat juist niet? En wat zijn je grenzen en verantwoordelijkheden? We zullen ook ingaan op waar studenten terecht kunnen.  
Al met al is het een leerzame, interactieve training met veel praktische handvatten om toe te passen. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen en het oefenen van gesprekstechnieken.

Deze training wordt door SOZ, Team Studentenwelzijn, aangeboden voor docenten, studentmentoren en studenttutoren van de Universiteit Leiden.

Je contactgegevens worden gedeeld met de GGZ Rivierduinen, zodat ze je van de juiste informatie kunnen voorzien. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, mail dan naar staffwellbeing@sea.leidenuniv.nl. Ook voor andere vragen kun je naar dit e-mailadres mailen. 

Deadline voor registratie: 2 oktober, 18:00 uur

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.