Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Financiën, Onderzoek

Grassfields: nieuw subsidieprogramma beschikbaar voor de opschaling van onderwijsinnovatie-projecten

2 juli 2024

De Universiteit Leiden heeft een nieuwe subsidiemogelijkheid beschikbaar gesteld om onderwijsinnovaties binnen onze universiteit te verbeteren en uit te breiden. Het initiatief, genaamd Grassfields, ondersteunt onze missie om een toekomstbestendige en adaptieve onderwijsomgeving te worden. 

Het Grassfields-programma zal financiering verstrekken aan recent voltooide en lopende onderwijsprojecten met het potentieel voor bredere toepassing in de verschillende faculteiten. De voorkeur gaat dan ook uit naar projecten die gerelateerd zijn aan onderzoek en een faculteitsoverstijgende impact hebben. 

Praktische Informatie

  • Subsidienaam: Grassfields 
  • Budget: Er kan maximaal €300.000,- per jaar worden aangevraagd. Naar inzicht van de beoordelingscommissie kunnen meerdere projecten worden gefinancierd, afhankelijk van het bedrag dat per project wordt aangevraagd. 
  • Looptijd: Projecten mogen maximaal 36 maanden duren.   
  • Sluitingsdatum: 22 september 2024 voor 17:00 CEST. 
  • Definitief besluit: Op of voor 15 november 2024 17:00 CEST.
  • Taal: Aanvragen kunnen zowel in het Engels als in het Nederlands worden ingediend.
  • Contactinformatie: grassfields@llinc.leidenuniv.nl.

Om je interesse in het Grassfields subsidieprogramma te registreren kun je het Expression of Interest formulier invullen. Zowel een Nederlandse als Engelse versie is beschikbaar via de onderstaande links.

Voor meer informatie over Grassfields, zoals watvoor projecten in aanmerking komen, de beoordelingscriteria, en de aanmeldingsprocedure, ga naar de Grassfields pagina op LLInC's website.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.