Universiteit Leiden

nl en

Renovatie entreehal en geluidsoverlast

19 juni 2024

Renovatiewerkzaamheden in de entreehal KOG

De aangekondigde renovatie in de entreehal kampt met wat vertraging vanwege de vondst van een betonnen onderdeel onder de vloer. Dit beton moet met drilboren verwijderd worden. Daarna zal er een heitechniek worden toegepast. Zowel het hakken met drilboren in het beton als het heien gaat meer geluidsoverlast geven dan de techniek die vooraf was bedacht door de aannemer. Hoewel er met de grootste zorgvuldigheid wordt gekeken naar de werkzaamheden en de te gebruiken technieken, komen dit soort onverwachte zaken vaker voor. Zeker binnen een gebouw dat uit 1859 stamt.

Vandaar dat we vanaf vandaag 19 juni helaas met meer geluidsoverlast te maken krijgen dan we aanvankelijk hoopten. De inschatting is dat dit de komende drie weken het geval is. Ondanks deze tegenslag zal de hoofdingang bij de start van het academisch jaar weer voor iedereen geopend zijn.

Bij voorbaat dank voor je geduld en begrip voor eventuele ongemakken. Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij law.facilities@law.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.