Universiteit Leiden

nl en

ICT, Onderwijs

Vraag je digitale Remindo tentamens aan bij ECOLe

6 september 2024

Het is weer tijd om je digitale Remindo tentamens aan te vragen bij de toetsondersteuning van ECOLe. Heb je tentamens die als digitaal tentamen zijn geroosterd (in TermTime), dan hebben we je al gecontacteerd om die tentamens te bevestigen. Een aanvullende aanvraag is dan niet nodig.  

Heb je geen mail gehad, maar wil je wel digitale tentamens afnemen dit semester? Of misten er tentamens in onze mail? Vraag die tentamens dan uiterlijk 20 werkdagen voor het tentamen aan via dit aanvraagformulier.  

Digitaal toetsen

Heb je niet eerder digitaal getoetst, maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden van digitaal toetsen en de ondersteuning die ECOLe biedt, dan vind je hier alle informatie: Digital Assessment module. 

Als je een aanvraag bij ons indient, kun je op aanvraag ook een workshop krijgen om het toetsproces samen te doorlopen.  

Neem contact op met ecole@hum.leidenuniv.nl als je vragen hebt over digitaal toetsen. 

Overgang naar Ans

Dit semester maken we voor het laatst gebruik van Remindo. In semester 2 zal de overstap naar Ans, het nieuwe toetssysteem van de faculteit, worden gemaakt. Tentamens die je in semester 1 nog afneemt kunnen mee worden gemigreerd naar Ans. Het toetsproces (in de module) zal worden aangepast op Ans, waarbij we zoveel mogelijk de huidige werkwijze en ondersteuning zullen aanhouden. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.