Universiteit Leiden

nl en

Dennis Janssen benoemd tot operationeel directeur Sterrewacht

Dennis Janssen is benoemd tot operationeel directeur van de Sterrewacht. Hij volgt Dominique de Vet op die de functie tijdelijk vervulde. Janssen werkt nu als programmamanager Leiden Research Support bij het Bestuursbureau en start op 18 november in zijn nieuwe rol.

‘Ik ben erg blij met de komst van Dennis’, vertelt Suzanne van der Pluijm, directeur bedrijfsvoering bij FWN. ‘Dennis kent de universiteit goed. Hij combineert zijn eerdere ervaring van het werken bij een onderzoeksinstituut als afdelingsmanager met zijn huidige ervaring als programmamanager Leiden Research Support. Hiermee weet hij goed de balans te vinden tussen het besturen van een instituut (en daarmee de bedrijfsvoering gezond te houden) en het optimaliseren van processen ten dienste van het onderwijs en de wetenschap.’

Met de benoeming van Dennis Janssen is het collegiale instituutsbestuur voor de Sterrewacht compleet. Meer informatie over het nieuwe besturingsmodel bij FWN en een overzicht van de bestuurders vind je op de website.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.