Universiteit Leiden

nl en

Pagina Talen en Culturen van de Wereld online

In overeenstemming met het Facultair Strategisch Plan is de themapagina Talen en Culturen van de wereld gelanceerd. Hierop is een overzicht van de universitaire expertise te zien op het gebied van Talen en Culturen. Dit thema is een van de vier kerngebieden die de expertise van de Faculteit Geesteswetenschappen positioneert.

De pagina Talen en Culturen van de Wereld bevat onder andere een video waarin verschillende onderzoekers en docenten de diversiteit aan expertise toelichten. Dit biedt een toegankelijke manier om het verhaal van de faculteit te presenteren aan de buitenwereld. Op de pagina is ook een wereldkaart te vinden waarmee bezoekers eenvoudig kunnen navigeren naar specifieke regiodossiers, zoals Afrika, Europa, Azië en Amerika, waar de faculteit expert in is. 

Voor diverse doelgroepen, zoals pers, maatschappelijke partners en beleidsmakers biedt de pagina relevante informatie. Bezoekers kunnen doorklikken naar specifieke regio’s voor details over experts, onderzoeken, nieuws en evenementen. Hiermee laten we zien dat we wereldwijde expertise in talen en culturen in huis hebben: ‘Bij ons leer je de wereld kennen.’  

Werk je als expert aan een onderzoeksproject op het gebied van Talen en Culturen? En wil je daarover communiceren? Neem contact op met Communicatie@Hum.LeidenUniv.nl zodat we samen kunnen kijken welke vorm het beste past bij jouw onderzoek. 

Wil je als onderzoeker vindbaar worden via de regiodossiers? Werk je profielpagina bij dmv ons online formulier en plaats o.a. een trefwoord per regio op je profiel.  

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.