Universiteit Leiden

nl en

Zaterdag 12 oktober Bachelor Open Dag, podium voor nieuwe opleidingen 2025-2026

Zaterdag 12 oktober is het zover: de Bachelor Open Dag in Leiden en Den Haag! Dit is dé kans voor aankomende studenten en hun ouders of verzorgers om alles te ontdekken over studeren aan Universiteit Leiden en over onze bacheloropleidingen.

Bezoekers kunnen rekenen op boeiende presentaties van studenten en docenten over onze diverse bacheloropleidingen. Ook kunnen zij de faculteit verkennen, deelnemen aan onze themacafés en al hun vragen stellen op de informatiemarkt. Bovendien worden er stadswandelingen georganiseerd in zowel Leiden als Den Haag.  
 
Dit jaar zetten we tijdens de Open Dag extra in op onze gloednieuwe bacheloropleiding Economie & Samenleving. Bovendien is er veel aandacht voor alle aankomende vernieuwingen en verbeteringen in onze bestaande bacheloropleidingen( kernvisie)s. Ook zal de nieuwe bacheloropleiding Cybersecurity & Cybercrime een podium krijgen. 

Wie niet fysiek bij de Open Dag aanwezig kan zijn, kan de presentaties van de bachelors Rechtsgeleerdheid, Criminologie, Cybersecurity & Cybercrime en Economie & Samenleving  eenvoudig online volgen.  

We kijken er erg naar uit om toekomstige studenten op onze mooie faculteit te verwelkomen! 
 
Lees hier meer over de Bachelor Open Dag, en lees hier meer over de nieuwe opleidingen. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.